DİĞER
Giriş Tarihi : 03-01-2018 19:39   Güncelleme : 03-01-2018 19:39

SEDAŞ Sistem Değiştiriyor

SEDAŞ 8 -15 Ocak 2018 tarihlerinde sistem çalışması yapacak

SEDAŞ Sistem Değiştiriyor

SEDAŞ Sistemsel altyapı yenileme ve geliştirme çalışmaları kapsamında müşterilerine daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek ve müşteri memnuniyetini arttırmak amacıyla, SAP CRM IS-U projesini  2017 yılı Aralık ayı itibariyle gerçekleştirdi.  

SEDAŞ yaptığı açıklama ile SAP CRM IS-U projesi kapsamında 8-15 Ocak 2018 tarihleri arasında sistem çalışması yapacağını duyurdu.

Bilişim altyapısında  geliştirme sağlamak adına SEDAŞ Müşteri hizmetleri merkezlerinde  (MHM) yapılacak sistem çalışması nedeni ile 8 -15 Ocak 2018 tarihleri arasında geçici olarak bazı hizmetlerini bilişim sistemi üzerinden veremeyecek.  Ancak yapılan tüm başvurular,  Müşteri Temsilcileri  tarafından karşılanacak, müşterilerin başvuru dilekçeleri alınarak sistem üzerinden yapılması gereken işlemlerin, bilişim altyapısındaki sistem çalışmasının tamamlanması ile gerçekleştirileceği hakkında müşterilere  bizzat gerekli bilgilendirmeler  de sağlanacak.

8 -15 Ocak 2018 tarihleri arasında  geçici olarak, yeni abonelik, kaçak tespit tutanağına bağlanmış olan faturaların taksitlendirme ve tahsilatı, kaçak faturasının PTT noktalarına ödenmesi, sayaç okuma ve sökme-takma işlemleri dışındaki talep, ihbar ve şikâyetler için Çağrı Merkezi, Müşteri Hizmetleri Merkezleri ve Web Sitesinden SEDAŞ’ın hizmetleri sürdürülmeye devam edilecek. 

SEDAŞ iletişim planı ile sistem  çalışmaları hakkında  paydaşlarına ve müşterilerine gerekli bilgilendirmeyi yaparken, web sayfasından da ( https://www.sedas.com/tr-tr/Bilgi_Danisma/Pages/Duyurular.aspx ) konuyla ilgili ayrıntılı bilgilendirmeyi kamuoyu ile paylaştığını açıkladı.