SAKARYA
Giriş Tarihi : 21-06-2021 14:02   Güncelleme : 21-06-2021 14:10

Şüphemiz Yok

Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Sorunları yerinde dinleyerek vatandaşın ihtiyaçlarının çözümüne çare olan Keleş, “Milletimizin doğru kararı vereceğinden şüphemiz yok” dedi.

Şüphemiz Yok

CHP Halkın Yanında

Sorunları yerinde dinleyerek vatandaşın ihtiyaçlarının çözümüne çare olan CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş beraberinde Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, İl Başkan Yardımcıları Cemal Demir, Ayhan Kadanalı, Recep Furuncuoğlu, İlçe Yöneticileri ve Gençlik Kolları ile birlikte 12 mahalle ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde esnaf, genç, yaşlı her kesimle birlikte olan Başkan Keleş; “Vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Onların derdi sıkıntısı varken bizlere durmak haramdır. Milletimizin daima destekçisi olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi.

İmar Planı

Ziyaret ettiğimiz mahallelerimizde Büyükşehir Belediyesinin Görev, Yetki ve Sorumlulukları kapsamında bir yıl içinde yapılması gereken imar uygulaması halen yapılmadığını öğrendik. Bunun nedenini merak ediyor ve soruyoruz?

Köy Meralarının Satışları

Yine Köy Meralarının Satışları konusunda gelen sorunlar var. Bu konuda da köy halkımız mağdur edilmemelidir. Gereken biran önce yapılmalıdır. Köy mera arazileri ne hikmetse alel acele yüksek fiyatlarla satışa çıkarılıp satılıyor. Köylünün alma şansları yok. İktidar ve yandaşları gidişin telaşı içinde yağmalıyorlar.

Tarla Yolları

Üreticiye destek olduğunu iddia eden yöneticilere sesleniyorum. Çiftçimizin tarlasının yolları bakımsız, ulaşım ve taşımada sıkıntı oluyor. Çiftçimiz yeterince sorun yaşarken birde bunları duymak bizleri oldukça üzdü.

Dere Islahı

Öte yandan bir diğer problem olarak derelerin ıslah edilmesi gerekiyor. Vahşi sulama sistemi ıslah edilmeyen dereler çevreye tehlike oluşturuyor. Vatandaşlarımız Dere taşımalarının hayati tehlikesinin yanı sıra ekinlere de zarar verdiğini, maddi ve manevi zarara uğradıklarını ifade ettiler.

Doğalgaz

Ziyaret ettiğimiz mahallelerimizde bu zamanda halen doğalgaz yok. Doğalgazın olmayışı yazı da kışı da dertli hale getiriyor. Bu konuda da yetkilileri göreve davet ediyorum.

Mahalle Ulaşım Problemi

Mahallelerimizde toplu taşıma entegrasyonu ve hizmeti konusunda problem yaşanıyor. Yaşam standartları yükselmesi gereken milletimiz eskiyi arar hale geliyor.

Kanalizasyon

Yine mahallelerimizde ilk önce alt yapının temeli kanalizasyonların tamamlanması gerekiyor. Bu konuda da vatandaşlarımız oldukça muzdarip durumdalar. Kazimiye ve komşu mahallelerin kanal atıkları dereye akıyor.

Bu sorunlar aldığımız notlar arasında başlıca sırada yer alıyor. Tüm bu sıkıntıların giderilmesi için gerekli yerlere ulaşıp gereğinin yapılması konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ziyaret ettiğimiz mahallelerimizde sıcakkanlı karşılanmak, yeni üyeler kazanmak bizleri bir hayli mutlu etti. İktidarın gerçek yüzünü gören milletimizin doğru kararı vereceğinden şüphemiz yok. Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidarımızla yüzleri güldürmeye, sorunları bitirmeye geliyoruz” dedi.

Muhtarlara Teşekkür Etti

Son olarak ziyaret ettiği mahalle muhtarlarına teşekkür eden Başkan Keleş: “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bizleri baş tacı yapan kıymetli Kazımiye Mahallesi Muhtarı Yaşar Devrim, Şeyhler Mahallesi Muhtarı Haluk Çelik, Hallaç Mahallesi Muhtarı Hayrettin Duran, Karatoprak Mahallesi Muhtarı Turgut İzci, Aşağıçalıca Mahallesi Muhtarı Mustafa Töremiş, Sivritepe Mahallesi Muhtarı İsmail Keleş, Kurtköy Mahallesi Muhtarı Osman Şimşek, Hacıkışla Mahallesi Muhtarı Osman Çolakoğlu, Paşaköy Mahallesi Muhtarı Cemil Sarılar, Su Kenarı Mahallesi Muhtarı İbrahim Cin, Akarca Mahallesi Muhtarı Hamdi Turna ve Yukarıçalıca Mahallesi Muhtarı Kadir Yağlı’ya misafirperverlikleri için teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.