KARASU
Giriş Tarihi : 20-06-2021 01:26   Güncelleme : 20-06-2021 01:28

Karasu’ya Değer Katacak

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Yaşanabilir ve modern bir Karasu oluşturmak için bugünü sağlam inşa etmemiz gerektiğini biliyoruz. Sahadayız, buradayız ve Karasu için çalışıyoruz, çalışmalarımız hızla devam ediyor” dedi.

Karasu’ya Değer Katacak

Çalışmalar Hızlandı

Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Aşağı Aziziye Mahallesi Doğu Karadeniz Caddesi Sahil bölümünde sıcak asfalt çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Sarı, “İlçemizin bugününe ve yarınlarına değer katacak çalışmalarımızla bu kenti geleceğe hazırlıyoruz. Her çalışmamızda hedefimiz Karasulu hemşerilerimizin yaşam kalitelerini arttırmaktır. Turizm açısında kentimize büyük değer katacağını düşündüğümüz sahil projemize sıcak asfalt çalışmalarıyla devam ediyoruz. Sıcak asfalt çalışmalarımızın ardından yürüyüş platformu, bisiklet yolu, peyzaj ve dekoratif aydınlatma çalışmalarımıza geçerek projemizi halkımızın hizmetine en kısa zamanda sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Titizlikle Çalışılıyor

Başkan İshak Sarı; “Ekiplerimiz kentimizin her köşesinde titiz çalışmalar sürdürmeye devam ediyor. Yaşanabilir ve modern bir Karasu oluşturmak için bugünü sağlam inşa etmemiz gerektiğini biliyoruz. Sahadayız, buradayız ve Karasu için çalışıyoruz. Özellikle sahil projemize destek veren Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, AK Parti Sakarya Milletvekillerimize, AK Parti Sakarya İl Başkanımız Sayın Yunus Tever’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye ve son olarak ekip ve ekipman desteğinde bulunan Serdivan Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.