SAKARYA
Giriş Tarihi : 28-12-2017 16:45   Güncelleme : 28-12-2017 16:45

Karasulu Girişimcinin Büyük Başarısı

Özgün tasarım Elektronik inşaatçılar fuarına SAKARYA'dan Karasu doğumlu Hüseyin GÜNER davet edildi.

Karasulu Girişimcinin Büyük Başarısı

6 ocak 2018'de İngiltere Morristown Ham Festivali EXPO center da düzenlenecek olan özgün tasarım elektronik inşaatçılar fuarına Sakarya'dan Hüseyin GÜNER davet edildi.

18 yaşında hobi olarak yazılım ve elektronik ile ilgilenmeye başlayan Hüseyin GÜNER tamamen özgün tasarım bir örneği olmayan haberleşme kiti hazırladı. Bu çalışmayı elektronik paylaşım platformlarında yayınlayan Hüseyin GÜNER "Hindistan ve İngiltere'de 3 firmanın ilgisini çekti.

Kitin en önemli özelliklerinden biri spektrum sinyallerini işleyerek dijital mod ekranlaması, Muhaberede bir operatörün mors bilmesine gerek kalmayışı. 0 ila 2 CG arası dijital mod, CW, Lsb, Usb, AM, Fm, SSB ve Radyo Teleskopi Uzay spektrum dinleyebilmesi, Ardunya teknolojisi açık kaynak kod geliştirilerek bir çok alanda buna GSM de dahil Askeri alanda da kullanılabilir.

1 hafta önce LAKEWAY ARC aracılığı ile Morristown Özgün elektronik inşaatçılar fuarına katılım davet mektubu aldım. 5 ayrı proje ile ülkemi temsil edeceğim için gururluyum" ifadelerini kullandı.