KARASU
Giriş Tarihi : 25-05-2021 17:19   Güncelleme : 25-05-2021 17:19

Genç Yazara Özel Ziyaret

Kızılay Karasu Şube Başkanı Adem Ekşi ve Kızılay gönüllüleri Süslü adlı masal kitabının yazarı Karasu Sezi Eratik Ortaokulu’nda Türkçe öğretmenliği yapan Burcu Aksu’yu ziyaret etti. Genç yazarı tebrik eden Ekşi, Kızılay’ın eğitimcilerin her zaman yanında olduğunu belirtti.

Genç Yazara Özel Ziyaret

Milyonlara Sesini Duyurdu

Karasu Sezi Eratik Ortaokulu’nda Türkçe öğretmenliği yapan Burcu Aksu ilk görev yeri olan Van'da ki öğrencisini, masal kahramanı yaparak geçtiğimiz ay tüm Türkiye’de adını duyurmuştu. Milyonlara kısa sürede sesini duyuran Aksu’yu Kızılay Karasu Şube Başkanı Adem Ekşi ve Kızılay gönüllüleri görev yaptığı okulda ziyaret etti. Hoş sohbetlerin gerçekleştiği sırada Başkan Adem Eki Kızılay adına Aksu’ya çiçek ve çini işlemeli tasarım harikası bir tabak hediye etti. 

Kızılay Eğitimcilerin Yanında

Kızılay olarak her zaman eğitimcilerin yanında olduklarını belirten Ekşi, “Kızılay Karasu Şubesi ve gönüllüleri olarak her zaman eğitimcilere destek vermeye hazırız. Onları başarılı görmek bizleri onurlandırıyor. Bizler masallarla büyüdük Burcu Aksu gibi birçok başarılı yazarımız var. Gelecek nesillerde inanıyoruz ki genç yazarlarımızın masalları ile büyüyecek. Kızılay ailesi olarak Aksu’yu tebrik ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.  

Bizleri Gururlandırdı

Aksu’ya bir sürprizde mesai arkadaşlarından geldi. Karasu Sezi Eratik Ortaokulu öğrencileri adına Aksu’yu tebrik ederek hediyesini takdim eden Okul Müdürü Erol Cantürk, “Türkçe öğretmenimiz Burcu Aksu okulumuzda olduğu gibi yazmış olduğu masal kitabı ile başarısını bir kez daha kanıtladı. Eğitici ve öğretici masallar çocuklarımız için çok önemli. Genç yazarlarımızdan birinin okulumuzda eğitim vermesi bizleri onurlandırıyor. Aksu’yu birkez daha kamuoyu önünde tebrik etmek istiyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksu hem okul yönetimine hem de Kızılay gönüllülerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.