KARASU
Giriş Tarihi : 23-12-2017 20:51   Güncelleme : 23-12-2017 20:51

Vali, Şehidimizin Ailesini Ziyaret Etti

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Sakarya Başsavcısı Lütfü Dursun, Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Cengiz Yiğit ile şehit Jandarma Uzman Hasan Keleş’in ailesini ziyaret etti.

Vali, Şehidimizin Ailesini Ziyaret Etti

Vali Balkanlıoğlu, Sakarya Başsavcısı Lütfü Dursun, Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Cengiz Yiğit, Karasu Belediye başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu ile, 30 Temmuz 2016 tarihinde Çukurca’da bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan Hasan Keleş ailesini ziyaret etti.

Şehidin Babası Yaşar, annesi Cemile Keleş ile sohbet etti. Vali Balkanlıoğlu Şehit ailelerine ne yapılırsa yapılsın vatan için can vererek şehit olan yavrularının yerinin doldurulmayacağını söylediler.

Vali Balkanlıoğlu, Şehit Uzman Çavuş’un eşyalarının yer aldığı bölümü inceledi. Vali Balkanlıoğlu, bütün şehit ailelerinin bu millete ve devlete şehitlerden birer emanet olduğunu şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Şehit Uzman Çavuş Hasan Keleş için evinde Kuran-nı kerim okundu.

Şehit Babası Yaşar Keleş, kendilerini ziyaret eden,  Vali Balkanlıoğlu, Sakarya Başsavcısı Lütfü Dursun, Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Cengiz Yiğit, Karasu Belediye başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Kaymakamı Aziz Mercan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu’yun ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Şehit Babası, vatanın bölünmez bütünlüğü için görev yapan bütün güvenlik güçleri için dua etti.

Vali Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Akşam Yemeği Yedi.

Vali Balkanlıoğlu,  Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü, Karasu Belediyesi ve Karasu Kaymakamlığı ile ortaklaşa düzenlediği şehit ve gazi yakınlarına verilen akşam yemeğini katıldı.

Karasu Akkumda bir restaurantta gerçekleştirilen akşam yemeği öncesi şehitler için kuranı kerim okundu.

Vali Balkanlıoğlu yemek öncesi bir konuşma yaparak, sizlerle bu aksam birlikte olduğumuzu  son derece mutlu olduğumuzu belirtiyorum.  Allah sizleri bizlerden, bizleri e sizlerden ayırmasın  Allah şehitlerimizin şefaatine cümlemizi  nail eylesin. Gazilerimize ve şehit yakınlarımıza  uzun ve sağlıklı ömür diliyoruz.  Allah bu açıyı ins allah bir daha yaşatmasın.  Ama sonuç irtibarıyle memleketimizin bulundu ğu yer  bütün Dünyanın güzünün olduğu bir yer, terörle mücadelede üç beş tane  çapulcu ile çarpışıyoruz gözüküyor bir bakıyoruz arkalarında dünyanın en gelişmiş ülkeleri de var Avrupa’daki ülkelerin hemen hemen tamamı  dost ve müttefik bildiğimiz ülkelerin bir bölümü  bizimle savaş halinde adeta orada. :biz sadece teröristle mücadele etmiyoruz nerdeyse yedi düvelle çarpışıyoruz. Görüyorsunuz dost bildiğimiz büyük bir müttefik ülke eskiden teröristlere gizli silah verirdi şimdi elalel veriyor. Hatta en gelişmiş silahları veriyor. Biz paramızı veripte alamadığımız silahları törerislere bedava veriyorlar. Ama allaha şükür milletimizin azim ve kararlılığı  insanımızın gerekirse canımı veririm  duygu ve düşüncesi şehit olma arzusu  bunların bütün planlarını boşa çıkarıyor. Devletimiz sizlerin elinden tutacak bizlerde yardımcı olacağız  sayın cumhurbaşkanımız, başbakanımız ve bakanlarımız şehit yakınları diyor başka bir şey demiyor.  Bizlere tembih ediyorlar şehitlerimizin Yakınlarına sahip çıkın diye  Allaha şükür devletimiz şehit ve gazi yakınlarına her türlü imkanıda sağlıyor.  Allah milletimize devletimize zaval vermesin. Düşmanlara da fırsat vermesin. Bu akşam bizleri bir araya getiren  Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne, kaymakamımıza ve Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.

Yemeğe Sakarya Başsavcısı Lütfü Dursun, Sakarya Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Cengiz Yiğit, Karasu Belediye başkanı Mehmet İspiroğlu, Karasu Kaymakamı Aziz Mercan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu ve daire müdürleri katıldı.

Konuşmanın ardından şehit ve gazi yakınlarıyla birlikte yemek yenildi.

Mehmet KARAKAŞ