KOCAALİ
Giriş Tarihi : 27-04-2021 22:10   Güncelleme : 28-04-2021 13:25

Sakarya'nın Deprem Gerçeği

Kocaali Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, birim servislerinde farkındalık çalışması amacıyla, Türkiye’de yaşanan depremlere ait fotoğraflı duvarlara astı.

Sakarya'nın Deprem Gerçeği

Üzülen Hep Biz Olacağız

Deprem gerçeğinin her zaman var olduğunu belirten  İnşaat Mühendisi ve İmar Hizmetleri Müdürü Burak Ergün, “Yaptığımız çalışmayla birlikte ilçemizde faaliyet gösteren Müteahhit firmalar ve fenni mesullerle farkındalık amaçlıyoruz. ​​​​​​​Malum olduğu üzere ülkemiz 1. deprem kuşağında bir bölge, Amacımız; müteahhitlerin yaptığı binaları satmak amacıyla yapsa da, yapılan usulsüz ve kanunsuz işlemlerin, hayatımıza nasıl etki ettiğini ve sonrasında üzülenin hep biz olduğunu anlatmaya çalıştık” dedi.

Sorumluluk Bizim

Öte yandan, müteahhit firmalara ve fenni mesullerinden sorumluğu çok olsa da en önemli. Mihenk taşlarından biride teknik personelimizdir. Sahada denetimlerde bulunan personelimiz, hata gördükleri, mevzuat çerçevesinde olmayan inşaatlarda derhal gereğinin yapılması gerektiğini her toplantımızda ifade etsek de işlerinin doğru yapmayan personellerin ne gibi sonuçlara sebep olabileceklerini, bu fotoğraflarla bir kez daha anlatmaya çalıştık” dedi