KARASU
Giriş Tarihi : 24-04-2021 16:24   Güncelleme : 24-04-2021 16:24

Anaokulunda 23 Nisan Coşkusu

Karasu Zübeyde Hanım Anaokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl farklı etkinliklerle kutlandı. Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında anaokulu öğrencileri çocuk bayramında doyasıya eğlendi.

Anaokulunda 23 Nisan Coşkusu

Doyasıya Eğlendiler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Karasu Zübeyde Hanım Anaokulunda coşku ile kutlandı.  Bu yıl koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alışık olduğumuz kalabalık 23 Nisan programları yerini sadeliğe bıraktı.  Ders saatleri içerisinde düzenlenen kutlama müzik şölenleri ve çeşitli oyunlar, yarışmalarla doyasıya eğlenen minik öğrenciler 23 Nisan’ı coşku ile kutladı. Öğretmenlerinde zaman zaman katıldığı yarışmalarda sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi.

Herşey Onlar İçin

Bir gün değil her günün çocukların olması gerektiğini belirten Karasu Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba, “Çocuklarımız düzenlenen etkinliklerle eğlenceli zamanlar geçirdiler. Amacımız bugünlerde çok ihtiyaç duyduğumuz sosyal motivasyona olumlu bir katkı sağlamaktı. TBMM’nin 101. Kuruluş Yılını, Türkiye’nin ve dünyanın tüm çocuklarının bayramını kutluyorum. Milli tarihimizin en önemli günü 23 Nisan 1920’nin hatırasını dünyanın tüm çocuklarına bayram olarak hediye eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Milli Mücadelemizin ölümsüz kahramanlarını saygıyla anıyorum” dedi.