KARASU
Giriş Tarihi : 24-04-2021 15:00   Güncelleme : 24-04-2021 15:00

Sokaklarda Bayram Coşkusu

Karasu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu tüm kente yaydı. Karasu Belediyesi, düzenlediği şehir turu konvoyuyla evlerinde olan çocuklara bayram coşkusu yaşattı.

Sokaklarda Bayram Coşkusu

Onları Beklediler

Karasu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu tüm kente yaydı. Karasu Belediyesi araçları ile Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı araçlarını bayrama özel süsleyerek Karasu’nun merkez mahallerini gezerek çocuklara bayram coşkusunu yaşattı. 23 Nisan araçlarında çalan müziklere çocuklar ve vatandaşlar evlerinin balkonlarından, pencerelerinden eşlik etti.

Kucak Dolusu Mutluluk

Renkli görüntülerin oluştuğu konvoyda sokaklardaki çocuklara Türk Bayrağı ile balon dağıtıldı. Evlerdeki çocuklara seslenen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Doya doya kutlayacağımız daha güzel bayramlarda buluşmayı arzu ediyoruz. Sağlık dolu güzel ve nice bayramlarda Egemenliğimizin ve Türk Milletinin bağımsızlığının ilan edildiği bugünü coşku içinde kutlamaya devam edeceğiz. 23 Nisan coşkusunu evlerinde yaşayan ailelerimizin sevincine katkı sunduğumuz için çok mutluyuz. Her zaman bayramlarımızı coşku içinde kutlamaya devam edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.