KARASU
Giriş Tarihi : 23-04-2021 12:17   Güncelleme : 24-04-2021 02:15

Karasu 101. Zaferini Kutladı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlı sokağa çıkma yasağı nedeniyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl sade bir törenle kutlandı. Salgına karşı alınan tedbirler kapsamında Karasu Kaymakamlığı binası önünde gerçekleştirilen çelenk töreninde çocuklar Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

Karasu 101. Zaferini Kutladı

Çelenk bırakıldı

Karasu Kaymakamlığı önünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yılı dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlı sokağa çıkma yasağı nedeniyle23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, törenine geçen yıl öğrenci katılmazken bu yıl çok az sayıda çocuğun katılması dikkatlerden kaçmadı. Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı önderliğinde başlayan törende Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ve beraberindeki öğrenciler Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Sosyal mesafe ve salgın kurallarına dikkat edilen program İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

Özel bir gün

Tören sonrası günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, “Tarihimizin parlak sayfalarından biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yıl dönümüne ulaşmış olmanın kıvanç ve mutluluğuyla bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz. Bu çok özel gün aydınlık geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza gençlerimize ülkemize ve millerimize kutlu olsun” ifadelerini kullandı.