KARASU
Giriş Tarihi : 22-04-2021 23:57   Güncelleme : 22-04-2021 23:57

Macera Tutkunları Hazır Mısınız?

Yeşilin ve mavinin her tonuna ev sahipliği yapan, doğa harikası Karasu turizm sektörünün canlanması adına yapılan çalışmalara bir yenisi daha ekliyor.

Macera Tutkunları Hazır Mısınız?

Sosyal Medyada Paylaştı

Karasu’yu ziyaret eden Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Yeşilin ve mavinin her tonuna ev sahipliği yapan, doğa harikası Karasu’nun turizm sektörünün canlanması adına yapılan çalışmalara bir yenisini daha eklediğinin müjdesini verdi. Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve ilçe yönetimi ile birlikte Kaynarca, Karasu ve Kocaali sahilinde arazi araçlarıyla yapılan safari görüntüsünü paylaşarak adrenalin dolu projenin müjdesini verdi.

Uçsuz Bucaksız Kumsal

Sosyal medyada yaptığı paylaşımında Karasu’nun safari ve adrenalin dolu aktivitelerin merkezi olmaya aday olduğunu belirten Kaldırım,  “Ve kum safari başlıyor. Karasu Sakarya’mızda kumlarla kaplı uçsuz bucaksız, enfes bir mekan. 30 km uzunluğu ve 4 km genişliği ile dünyanın en kaliteli kumsallarından biri. Bu muhteşem mekan safari ve adrenalin dolu aktivitelerin merkezi olmaya aday. Maceraya hazır olun” ifadelerini kullandı.