KARASU
Giriş Tarihi : 19-12-2017 16:53   Güncelleme : 19-12-2017 16:53

Okul Aile Birliğinden İspiroğlu’na Teşekkür

Karasu Fatih Sultan Mehmet Orta Okulu Müdürü Ayhan Alıkçı ve Okul Aile Birliği Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Okul Aile Birliğinden İspiroğlu’na Teşekkür

Fatih Sultan Mehmet Orta Okulundan gelen heyet, okullarında yapılan çevre düzenlemesi ve asfalt çalışması nedeniyle Başkan İspiroğlu’na teşekkür ettiler.

Başkan İspiroğlu’a çiçek sunan okul aile birliği; “Sayın Başkanım, okulumuzda geçtiğimiz günlerde çevre düzenlemesi yaptırdığınız için ve okulumuzun ulaşım yollarını asfalt döktürüp, daha sağlıklı koşullarda eğitim almamıza katkı sağladığınız için size ve belediye çalışanlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, okul yönetici ve aile birliğine, ziyaretlerinden mutluluk duyduğunu belirtti. Karasu Belediyesi olarak, okulların taleplerini mümkün olduğunca yerine getirmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Başkanı İspiroğlu; “Karasu Belediyesi olarak ilçemizde yürütmek zorunda olduğumuz hizmetlerin yanında, ilçemizde bulunan tüm resmi dairelere ve okullara imkânlar ölçüsünde yardımcı oluyoruz. Fatih Sultan Mehmet Orta Okulumuzun bulunduğu alanda ekiplerimiz güzel işler yaptı. Bu çalışmalarımız her geçen gün devam edecektir. Ziyaretlerinden dolayı okul idarecilerimize ve okul aile birliği üyelerimize teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.