KARASU
Giriş Tarihi : 18-04-2021 17:39   Güncelleme : 18-04-2021 17:43

Rahatlıkla Ekmek Yiyebilirsiniz

Karasu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçede faaliyet gösteren fırın ve imalathanelerde denetimlerini arttırdı.

Rahatlıkla Ekmek Yiyebilirsiniz

1 Saat Kala Durdurulacak

Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, denetimde çalışanların hijyen koşulları, gramaj, un depoları, hamur imalathaneleri ve pide yapımında kullanılan malzemelerin temiz olup olmadığını denetledi. Yapılan denetimlerde Ekipler, İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kararları esnaflara hatırlatarak fırınların iftara 1 saat kala faaliyetlerini durdurmaları gerektiğini belirttiler.

 

Denetimler Arttırıldı

Karasu Belediyesi Zabıta Müdürü Talat Kaptan, denetimlerin ramazan ayı boyunca titizlikle devam edeceğini belirterek; “Belediye Başkanımız Sayın İshak Sarı’nın talimatlarıyla Ramazan ayı içerisinde fırın ve imalathanelerde denetimlerimizi yoğunlaştırdık. Ramazan sofrasının olmazsa olmazı pidenin sağlık kurallarına uygun şekilde vatandaşların sofrasına gelmesi için ekiplerimizle titiz çalışacağız. Ekiplerimiz yaptıkları denetimlerde bir taraftan hijyen kuralları konusunda uyarılarda bulunurken diğer taraftan da İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararları iş yeri çalışanlarına aktarıyorlar. Fırıncı esnaflarımıza gösterdikleri hassasiyet için özellikle teşekkür ediyorum” dedi.