KARASU
Giriş Tarihi : 17-04-2021 00:04   Güncelleme : 17-04-2021 00:04

Biran Olsun Durmuyorlar

Karasu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından “Temiz Çevre Temiz Karasu” sloganı ile her gün farklı bir mahallede kapsamlı temizlik çalışması devam ediyor. Ekipler, sokak sokak, cadde cadde dip köşe temizlik uygulaması yaparken onarıma ihtiyaç duyulan konteynırların da tamir işlemleri gerçekleştiriliyor.

Biran Olsun Durmuyorlar

Karasu’nun Her Noktasındalar

Karasu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde rutin temizlik işlerini sürdürürken oluşturulan toplu genel temizlik ekipleri de sırasıyla her mahalleyi köşe bucak temizlemeye aralıksız devam ediyor. Karasu’nun her noktasının titizlikle temizlendiği çalışmalar kapsamında ekipler hafta sonu sokağa çıkma yasağını da fırsat bilerek, yağmurlu ve soğuk havaya rağmen köşe bucak temizlik hizmetlerini aksatmadan devam ettiriyorlar.

Detaylı Temizlik

“Özellikle pandemi sürecinde vatandaşlarımıza daha sağlıklı bir yaşam alanı sunmak için kentimizin her noktasında detaylı bir temizlik hizmeti başlattık” diyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Temiz Çevre Temiz Karasu sloganı ile başlattığımız temizlik çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Çöp Taksi uygulaması, Çöp Saati uygulaması ve Bireysel Çöp Kutusu projemiz ilçemiz genelinde büyük ilgi görüyor. Gayretli çalışmalarından dolayı ekiplerimizi kutlarken hemşehrilerimizin de bu projelerimize sahip çıkarak çevremizi güzelleştirmemizde ve sağlıklı hale getirmemizde bize yardımcı olmalarını istiyorum” dedi.