SAKARYA
Giriş Tarihi : 15-04-2021 22:50   Güncelleme : 16-04-2021 13:52

Ürünler Satış Merkezinde

Sapanca Yanık’ta yapımı devam eden fidan teşhir alanıyla ilgili bilgiler veren Başkan Yüce, “Üretimde ve kalitede sürekliliğin sağlanması için ürettiğimiz ürünlerin tüketiciler tarafından incelenebilmesi, değerlendirilmesi için Sapanca Yanık’ta konsinye satış merkezi kuruyoruz. Tüketicilerin yapraklı ağaç, ibreli bitkiler ve çalı grubu bitkileri yerinde görebilecek ve ihtiyaçlarına yönelik alımlar gerçekleştirebilecekler” dedi.

Ürünler Satış Merkezinde

Peyzaj ürünlerinin merkezi

Başkan Yüce, “Süs bitkileri üretimi ülkemizin tarım çalışmaları içerisinde gizli kalmış, potansiyeli en yüksek alanlardan biri. Bu potansiyelimizi öne çıkarmak, sektörel tecrübemizi iklim ve coğrafya koşullarımızla buluşturarak süs bitkileri konusunda dünya markası oluyoruz. Başta küçük ölçekli üreticilerimiz olmak üzere sektördeki faaliyet gösteren Sakarya firmalarıyla bir araya gelerek çevre estetiğini geliştirmek, şehirleşme ve şehir dinamiğine uygun yeşil alan ihtiyaçlarını karşılamak ve gelecek nesiller için şehirlerde yer alan doğal alanları en yararlı biçimde değerlendirmek adına projeler üretiyoruz. Şehir estetiğine katkı sağlayacak, park- bahçe ve rekreasyon alanlarını yeşillendirecek, mevsimlik çiçeklerle çeşitliliği ve zenginliği sağlayacak, ağaçlandırma ve peyzaj işlerinde kullanılacak ürünlerin geliştirilmesi ve tedarik edilmesiyle dünyanın en güvenilir peyzaj ürünlerinin merkezi oluyoruz”dedi.

Türkiye Genelinde Yoğun İlgi

Yurtiçi ve yurtdışında Fidan A.Ş.’yi en iyi şekilde tanıttıklarını ifade eden Başkan Yüce, “Fidan A.Ş. olarak pek çoğu kendi alanında Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan faaliyetlerimizi çeşitli vesilelerle sektör temsilcileriyle paylaşıyoruz. Özellikle fuar organizasyonlarına katılarak pazar ve sektör temsilcileriyle işbirliğimizi artırıyoruz. 2020 yılının Ocak ayında Almanya’da düzenlenen IPM Essen 2020 Süs Bitkileri Fuarına katıldık. TÜYAP Fuar Merkezinde düzenlenen MÜSİAD EXPO’ya katıldık. Yine Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından da desteklenen ve 2020 yılının Eylül ayında gerçekleştirilen Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivaline katıldık.  Yurtiçi ve yurtdışından gelen misafirlere hem Sakarya’yı hem Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni ve Fidan A.Ş.’yi tanıtma imkânı bulduk” dedi.

Sakarya’ya hayırlı olsun

Vatandaşa hizmet için durmadan çalıştıklarının altını çizen Başkan Yüce, “Bizleri bu makama layık gören hemşerilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak adına sadece Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak değil SASKİ, BELPAŞ, Fidan AŞ, Sera AŞ gibi tüm iştiraklerimizle birlikte gündüz gece çalıştığımızı bilmenizi isterim. Yaklaşık 20 yıldır tüm halkımızın şahit olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çıktığımız bu yolda memur, işçi, çiftçi, esnaf, iş adamı, sanayici, turizmci gibi kısacası tüm meslek gruplarına eşit mesafede hizmet etmeye devam edeceğiz. Bir kere daha bu çalışmalara verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Hizmetlerimizin Sakarya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.