KARASU
Giriş Tarihi : 13-04-2021 11:48   Güncelleme : 13-04-2021 12:04

Emniyetten Kaymakama Ziyaret

Karasu İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol ve güvenlik güçleri Polis Haftası sebebi ile Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı’yı ziyaret etti.

Emniyetten Kaymakama Ziyaret

Helvacı 176. Yılı Kutladı

Karasu İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol, Komiser Yardımcısı Tolga Şanlı, Polis Memuru Turan Kengil, Polis Memuru Serdar Çiçek, Polis Memuru Emine Bensu Tuncay ve Bekçi Enbiya Keleş, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümü nedeniyle Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı’yı makamında ziyaret etti. Kaymakam Helvacı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yılını ve Polis Haftası'nı kutladı.

Gece Gündüz Demeden Çalışıyorlar

Her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası'nın yaşanan koronavirüs salgını dolaysıyla sade bir törenle kutlanacağını dile getiren Kaymakam Helvacı, “176 yıl önce kurulan Polis Teşkilatımızın mazisi kahramanlıklarla doludur. Polislerimiz bugün de aynı görev aşkıyla ve kahramanlıkla görevlerini ifa etmekteler. Ülkemizin her bir köşesinde olduğu gibi ilçemizde de huzur ve refahı sağlamak için gece gündüz demeden ve son günlerde tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı gece gündüz demeden ilçemizde Sosyal Vefa Destek Grubu olarak, gerek emeklilerin maaşlarının dağıtımında cansiperane çalışan fedakar polislerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile başta İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere tüm Türkiye'de görev yapan kahraman polislerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımı iletiyorum” dedi.