HENDEK
Giriş Tarihi : 10-04-2021 16:42   Güncelleme : 10-04-2021 16:42

Adını Altın Harflerle Yazdırdı

3-5 Nisan tarihlerinde Antalya/Kemer'de yapılan U15 'ler Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü güreş takımı istikrarını devam ettirerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Adını Altın Harflerle Yazdırdı

Dereceye Girdiler

Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü güreş takımı istikrarını devam ettirerek Türkiye Şampiyonu oldu. Adını altın harflerle Türkiye şampiyonasına yazdıran Hendekli gençlerden Emirhan Yiğit Aslan 75 kg’la birinci, Alkan Akar 62 kg’la ikinci, Rahman Keskin 44 kg’la ikinci, Hamza Orel 85 kg ile üçüncü, Baki Birinci 38 kg’la üçüncü, Kadir Yolcu 48 kg ile besinci olarak Sakarya’yı tüm Türkiye’de temsil etti.

Başarı Tesadüf Değil

Başarının asla tesadüf olmadığını belirten Kulüp Başkanı Feyzullah Köstereli, “Başarıya giden bu yolda üstün gayret ve çalışmalarından dolayı Kulüp Antrenörlerimiz Zafer Sarı, Zafer Başer, Suat Aydın, Ebubekir Yılmaz hocalarımıza ve başarılı sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca Kulübümüze desteklerini esirgemeyen  Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye İl Gençlik ve Spor Müdürü Arif Özsay’a, İlçe Kaymakamı Sayın Halil İbrahim Acır’a, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan'a, Halk Eğitim Müdürü Osman Yılkın’a ve kulübümüzün kurucusu mimarı bugünlere gelmesinin en önemli faktörü onursal başkanımız Ali İNCİ vekilimize kalbi teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.