KARASU
Giriş Tarihi : 05-04-2021 19:44   Güncelleme : 05-04-2021 19:44

Plaj Caddesi Orta Refüj Yeşilleniyor

Karasu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri, Plaj Caddesindeki orta refüjde yapılan çalışmalar kapsamında geçtiğimiz ay kurulumu tamamlanan otomatik sulama sistemi, ağaçlandırma ve bitki dikimi çalışmalarının ardından çim serimi ile peyzaj çalışmalarına başladı.

Plaj Caddesi Orta Refüj Yeşilleniyor

Karasu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kenti yemyeşil bir hale getirmek için ağaç, çiçek ve çimlendirme çalışmalarında büyük mesafe kat etmeye devam ediyor. Ekipler, kent merkezinde bulunan plaj caddesi orta refüjde yeşil alanların oluşturulması için hummalı bir çalışma performansı sergiliyor.

“Karasu’ya daha çağdaş ve estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla gerekli peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları yapmaya gayret ediyoruz” diyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Cadde ve sokaklarımızda yeşillendirme çalışmaları yaparak Kentimizi görsel olarak da güzelleştirme gayreti içerisindeyiz. Büyüyen ve gelişen Karasu’yu her yönden örnek gösterecek bir kent yapabilmek için hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.