KOCAALİ
Giriş Tarihi : 01-04-2021 16:58   Güncelleme : 01-04-2021 16:58

Kocaali’de Bir İlk “MAMA OTOMAT”

Kocaali Belediyesi tarafından Zafer Meydanı girişine ve Sahile kesimine, sokak hayvanlarının beslenmeleri için mama veren geri dönüşüm otomatı yerleştirildi.

Kocaali’de Bir İlk “MAMA OTOMAT”

Kocaali’de iki noktaya yerleştirilen mama geri dönüşüm otomatını ilk test eden Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar olurken, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar “İlçe merkezine ve sahil kesimine konumlandırılan otomatlarla Sadece 1 ₺'ye Sevimli Dostlarımızı Doyurabilirsiniz” dedi.

MAMA OTOMATI NEDİR?

Sokak hayvanları için mama, su kaynağı oluşturma ve geri dönüşüm projelerinin sentezi olarak ortaya çıkan bir tasarımdır.

Doğayı koruma ve aynı zamanda sahipsiz sokak hayvanlarına besin odakları oluşturmak için ideal bir projedir.

Mama Otomatı ; Gerek çevre temizliğine katkısıyla, gerekse sokak hayvanlarına sağlıklı besin ve su kaynağı oluşturma fikriyle “ Ekolojik Yaşama Destek ” projelerine pratik ve yeni bir soluk kazandırmıştır.

Amacına uygun, kullanımı rahat ve oldukça pratik olan bu tasarım, çocukların doğa sevgisi kazanımını ve çevre bilinci edinmesine de katkı sağlamaktadır. Türkiye genelinde çeşitli il ve ilçelerden destek almakta olan , aynı zamanda birçok Yurtdışı Ülkelerinden de destek almakta ve talep görmektedir.