KARASU
Giriş Tarihi : 31-03-2021 23:36   Güncelleme : 01-04-2021 00:08

Başkan Sarı'dan Eğitime Tam Destek

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti Karasu Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şahin ile birlikte Karasu İmam Hatip Orta Okulunu ziyaret ederek, yeni kurulan okul kütüphanesine kitap desteğinde bulundu.

Başkan Sarı'dan Eğitime Tam Destek

Başkandan Eğitime Destek

Karasu İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen programa Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Karasu İmam Hatip Ortaokul Müdürü Şeref Çiftçi, Okul İdarecileri ve AK Parti Karasu Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şahin katıldı.

 

Kütüphane Haftası Kutlu Olsun

“İnsanlarımıza okuma alışkanlığını kazandırmak, kitap sevgisini artırmak ve kütüphanelerin gelişmesi için halkı bilinçlendirmek üzere, her yıl Mart ayının son haftası Kütüphaneler Haftası olarak kutlamaktayız” diyen Başkan İshak Sarı; “Bugün İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve AK Parti Karasu Gençlik Kolları Başkanımız ile Karasu İmam Hatip Ortaokulunda kurulan kütüphaneyi ziyaret ederek okul kütüphanesine kitap desteğinde bulunduk. Kitap eğitimin, bilimin, sanatın kısacası insan olmanın temelini oluşturur. Okumak geleceğimizi aydınlatırken aynı zamanda bizi dünyadaki gelişmelerden ve değişmelerden de haberdar eder. Çocuklarımıza ve gençlerimize kitap sevgisini aşılamalı, onlara daha gelişmiş bir toplumun oluşumuna katkı sağlayan bilginin kalelerini oluşturan kütüphanelerden yararlanma alışkanlığı kazandırmalıyız” dedi.