FERİZLİ
Giriş Tarihi : 31-03-2021 21:27   Güncelleme : 31-03-2021 22:00

Belediye Çalışanlarına A’dan Z’ye Kontrol

Ferizli Belediyesi, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, bünyesinde hizmet veren işçilerin periyodik sağlık muayenelerini gerçekleştirdi.

Belediye Çalışanlarına A’dan Z’ye Kontrol

İşçilere Sağlık Taraması

Mobil sağlık aracı ile gerçekleştirilen sağlık taramasında, Ferizli Belediyesi personelinin muayeneleri alanında uzman sağlık çalışanları tarafından yapıldı. İşçilerin bağlı oldukları birimler esas alınarak yapılan muayenelerde işçilerin yaptıkları işle ilgili gereken tetkikler belirlendi. İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası gereği, akciğer muayenesi, görme, solunum, işitme ve kan testinin yapıldığı sağlık taraması kapsamında elde edilecek değerler personele ait sağlık takibi dosyalarına işlenecek.

Özel Muayene

Ferizli Belediyesi Personeline, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası gereğince yılda bir kez periyodik yapılması planlanan sağlık taraması kapsamında özel bir firmanın sağlık ekibi tarafından Ferizli Belediyesi Sosyal tesislerinde kurulan mobil sağlık aracında, akciğer muayenesi, görme, işitme ve solumun testi yapıldı. Personelden ayrıca kan örneği alındı.