SAKARYA
Giriş Tarihi : 31-03-2021 21:09   Güncelleme : 31-03-2021 21:12

TÜGVA’dan 400 Kişiye Belge

TÜGVA Sakarya İl Temsilciliği Kadın ve Aile Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Pastacılık Kursu yoğun ilgi gördü. 10 haftalık online eğitimin sonunda kurs tamamlandı.

TÜGVA’dan 400 Kişiye Belge

Yoğun İlgi

TÜGVA Sakarya İl Temsilciliği Kadın ve Aile Koordinatörlüğünün düzenlediği “Pastacılık Kursu” tamamlandı. Haftada 1 gün 2 oturum halinde gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören kursa yaklaşık 400 kişi katılım sağladı. TÜGVA Kadın ve Aile Koordinatörü Kübra Kaymul “Çok verimli ve eğlenceli bir 10 hafta geçirdik. Her hafta farklı bir lezzeti hocamız Sevil Dağlı kursiyerlerimize anlattı. Zoom üzerinden canlı olarak hep birlikte pastaları yaptık. Hocamız Sevil Dağlı ve tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.  

Türk Kahvesi Makinesi Hediye

Eğitim sonunda en güzel pastayı yapan Elanur Kodan’a “Türk Kahvesi Makinesi” hediye edildi. Kursa katılan ve başarıyla bitiren herkese ise katılım sertifikası verildi.TÜGVA Sakarya İl Temsilcisi Murat Selim Deveci “ Pastacılık Kursumuz çok yoğun bir ilgi gördü. Devamının yapılması için çok fazla talep geldi. Arkadaşlarımız ile bunu değerlendiriyoruz.  İlgi gösteren herkese teşekkür ediyorum ” dedi.