KARASU
Giriş Tarihi : 24-03-2021 22:35   Güncelleme : 24-03-2021 22:41

Alo Getir İle Zaman Kazan

Karasulu genç girişimci Atakan Çolak tarafından kurulan ‘Alo Getir’ hizmet hattı ile ihtiyaçlarınız anında kapınızda. Karasu’da bir ilke imza atılan proje ile ihtiyaçlarınız bir telefonla saniyeler içerisinde kapınıza gelsin.

Alo Getir İle Zaman Kazan

Siz isteyin biz getirelim

Koronavirüs salgını sürecinde evinden çıkmak istemeyenler için muhteşem bir projeye imza atan Karasulu genç girişimci Atakan Çolak Karasu’da bir ilke imza attı. Alo Getir hizmet hattı ile dakikalar hatta saniyeler içinde siparişlerinizi kapınıza getiren Çolak, “Alo getir hzimet hattı ile ihtiyaçlarınızı dakikalar içinde kapınıza getirelim, kalan zamanınızı sevdiklerinize ayırın. Siz yorulmayın, biz getirelim. Alışveriş dönüşü her adımda o torbalar daha da ağırlaşır biliyoruz. Bu yüzden ihtiyaçlarınızı biz getiriyoruz. Dilediğiniz ürünü seçin, sipariş verin ve yorulmanıza gerek kalmasın. Kalan zamanınızı çocuklarınıza ve ailelerinize ayırın. Koronavirüs salgınında marketlerde uzun kuyruklar bekleyerek sağlığınızı riske atmayın. Tek tuşla siparişiniz kapınıza gelsin” ifadelerini kullandı.

Alo Getir her yerde

Karasu ve Kocaali’ye 7/24 sınırsız hizmet verdiklerini belirten Çolak, “İster ev, ister iş, ister park. Neye, ne zaman, nerede ihtiyacınız olursa biz oradayız. Getir olarak, her zaman şeffaf ve hızlı bilgi akışı sağlamayı en doğru yol olarak görüyoruz. İçinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde, kullanıcılarımızın ve çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliğini azami seviyede korumaya özen gösteriyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için başta sahadaki arkadaşlarımız olmak üzere var gücümüzle çalışıyoruz. Bütün kesimlere hitap eden sipariş hattı için vatandaşların verdiği siparişleri ilçe merkezinden temin edip ürün başına çok cüzi bir miktar fark koyarak en kısa zamanda adrese teslim ediyoruz. Çok büyük bir beklentimiz yok amacımız koronavirüs salgını sürecinde halkımıza kaliteli hizmet sunmak” dedi.

Sizde arayabilirsiniz

Market tercihine göre özel alışveriş yapıldığını ve manav, şarküteri gibi alkollü alkolsüz tüm siparişlerin anında müşterileri ulaştırdıklarını belirten Çolak, “Hedefimiz pandemi sürecinde özellikle ev hanımları, evden çıkmak zorunda kalmadan ihtiyaçlarını gidermek. Elleri öpülesi değerli büyüklerimizin yanında olmak, onların tüm ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığımız uygulama ile sınırsız hizmet sunuyoruz.  Soğuk hava şartları ve yağmurlu havalarda koca koca poşetleri artık elinizde taşımak zorunda değilsiniz. Bizleri tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ederim. Sınırsız hizmetimizden sizlerde 0539 368 69 72 nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz” ifadelerini kullandı.