KARASU
Giriş Tarihi : 21-03-2021 21:44   Güncelleme : 21-03-2021 21:44

Ülkü Ocakları Bir İlke İmza Attı

Ülkü Ocakları tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü’nde kan bağışı kampanyası ve resim sergisi düzenlendi.

Ülkü Ocakları Bir İlke İmza Attı

Farklarını ortaya koydular

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106’ncı yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Ülkü Ocakları Karasu İlçe Başkanlığı anlamlı bir etkinliğe imza attı. Karasu Belediyesi’nin zemin katında şehitler anısına kan bağışı kampanyası ve resim sergisi düzenleyerek büyük bir farkındalık çalışmasına imza atan Ülkü Ocakları Karasu halkının yoğun ilgisini kazandı. Çanakkale destanının resmedildiği sergiye katılan birçok kişi şehitlerimiz ve askerlerimizle gurur duyarak duydu dolu anlar yaşadı.

Şehitlerin anısına

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü kapsamında düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ve ülkücü birçok gencin şehitlerin anısına kan bağışında bulunduğunu belirten Ülkü Ocakları Karasu İlçe Başkanı Mehmet Hocaoğlu, “Halkımızın kan bağışına ve resim sergisine göstermiş olduğu yoğun ilgi bizleri onurlandırdı. Koronavirüs salgınından dolayı ciddi oranda kan bağışına ihtiyaç var. Farkındalık etkinliğiyle kan bağışına dikkat çekmek istedik. Şehitlerimizin anısına düzenlenen bağış kampanyasının dikkat çekmesi bizleri mutlu etti” dedi.

Minnetle anıldı

Tarihi şanla şerefle ve başarılarla dolu bu millet için bir dönüm noktası olan, en büyük destanların bile onun yanında sönük kaldığı Çanakkale Zaferinin 106. yıldönümünü coşku ile kutladıklarını belirten Hocaoğlu, “Karasu Ülkü Ocakları olarak Şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnetle ve göğsümüz kabararak anmaktayız. Onlara çok şey borçlu olduğumuz bilincinde ve şuurundayız. Bu bilinç ve şuurun tüm milletimizde olması temennisini taşımaktayız. Çanakkale bir destandır. Çelik zırhlara karşı, bir avuç insanın küçücük bir yarımadada iman dolu göğsünü siper ettiği bir destan” ifadelerini kullandı.