KARASU
Giriş Tarihi : 21-03-2021 21:18   Güncelleme : 21-03-2021 21:18

Geleceğin Yiğitleri Yetişiyor

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Anma Günü’nün 106. yıl dönümünde, Karasu Zübeyde Hanım Anaokulunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, Çanakkale şehitlerini ve topraklarımızı kanlarıyla yoğuran tüm aziz şehitler bir kez daha minnetle anıldı.

Geleceğin Yiğitleri Yetişiyor

Duygu dolu gösteri

18 Mart Çanakkale Zaferinin 106.yıldönümü ve Şehitleri anma günü etkinlikleri kapsamında Karasu Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından özel bir etkinlik düzenlendi. Koronavirüs etkinlikleri kapsamında velilerin katılım gösterilemediği program Karasu Zübeyde Hanım Anaokulunun Instagram hesabında canlı olarak yayınlandı. Birbirinden güzel etkinliklere sahne olan programda öğretmenler göz yaşlarına hakim olamadı. Türk Bayraklı kıyafetleri ve maskeleri ile gerçeği aratmayan gösteriler sunan minikler takdir topladı.

Çanakkale geçilmez

Minik Kalpler sınıfı öğrencilerinin hazırladığı Türkiye’m adlı rond gösterileri yoğun ilgi gördü. Minik Yıldızlar sınıfı öğrencilerinin ‘Veda’ adlı drama gösterileri takdir topladı. Şirinler sınıfı öğrencileri ve Çalışkan Arılar sınıfı öğrencilerinin hazırladığı ‘Gazi diyor Çanakkale Geçilmez’ adlı müzikli gösterisi duydu dolu anlaş yaşattı. Kelebekler sınıfı öğrencilerin hazırladığı  ‘Türklerin Gemisi’ adlı müzikli bayrak gösterisi ayakta alkışlandı. Birbirinden güzel gösterilerin bir arada buluştuğu etkinlikte minik öğrenciler ‘Atam sen rahat uyu bir karış toprağını vermem’ sözleri ile onurlandırdı.