FERİZLİ
Giriş Tarihi : 18-03-2021 20:03   Güncelleme : 18-03-2021 20:05

Kahramanlık Destanı Gururla Kutlandı

Fedakârlığın ve azmin sembolü olan, sadece millî tarihimizin değil insanlık tarihinin en ihtişamlı kahramanlık destanı Çanakkale Zaferi'nin 106. yıldönümü, Ferizli’de büyük bir onur ve heyecanla kutlandı.

Kahramanlık Destanı Gururla Kutlandı

Çelenk bırakıldı

Ferizli’de, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. Yılı ve Şehitleri Anma Günü', düzenlenen törenle kutlandı. Törene Ferizli Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, ilçe protokolü, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri personel, emniyet güçleri ve idari yetkililer katıldı. Ferizli’de,18 Mart Çanakkale Zaferi'ni Kutlama ve Şehitleri Anma törenleri Ferizli Hükümet Konağı tören alanında bulunan Atatürk Anıtı'na Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü ve Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu tarafından çelenklerin sunumuyla başladı.

Şehit ailelerine ziyaret

Çelenk sunumu, şehitlere saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Ferizli Jandarma Bölük Komutanı J. Tğm. Serdar Koç, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.  Törenin ardından Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, ilçe protokolü ile diğer yetkililer Ferizli Merkez Mezarlığında bulunan şehitliği gezdi, mezarlara karanfil bıraktı, ziyarette bulunan şehit aileleri ile sohbet etti.  Şehit kabristanlığı başında İmam hatipler tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. İlçe Müftüsü Bedri Sinan Yazıcı tarafından edilen duanın ardından, tören sona erdi.