FERİZLİ
Giriş Tarihi : 16-03-2021 11:52   Güncelleme : 17-03-2021 20:02

Hakları Asla ödenmez

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Ferizli İlçe Devlet Hastanesi başta olmak üzere ilçede faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek, sağlık personellerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Gündoğdu, “Değerli sağlıkçılarımızın hakkını asla ödeyemeyiz” dedi.

Hakları Asla ödenmez

Onlara minnettarız

4 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ferizli İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Samet Kaymaz ve Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Muhammet Durmaz’ı ziyaret eden Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, sağlık personelleri ile uzun süre sohbet etti. Her daim görevlerinin başında olan sağlık çalışanlarını unutmayarak onlara hediye takdim eden Gündoğdu, “Bizlerin ve sevdiklerimizin sağlığı için gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışarak, büyük bir kahramanlık örneği gösteren siz kıymetli sağlık çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Özellikle pandemi sürecinin başladığı günden itibaren çok büyük gayret ve fedakârlık gösterdiler. Haklarını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Yüce Rabbim, sizleri başımızdan eksik etmesin” dedi.

Her zaman yanımızda

Başkan Gündoğdu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başhekim Uz. Dr. Samet Kaymaz, “İlçe Devlet Hastanemizi ziyaret eden Ferizli Belediye Başkanımız İsmail Gündoğdu, görev başındaki doktorların ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte ve bu anlamlı günümüzde bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Başkanımıza şükranlarımı sunarım.” İfadelerini kullandı. Başkan Gündoğdu, hastanede tedavi gören hasta ve yakınlarıyla ilgilenerek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.