KARASU
Giriş Tarihi : 14-03-2021 21:37   Güncelleme : 14-03-2021 21:37

Kara’nın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, 14 Mart Tıp Bayramı mesajı yayımladı.

Kara’nın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Koronavirüs sürecinde sağlık çalışanlarının çok daha ağır bir yük altına girdiklerini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Dualarımız her daim kendi hayatlarını tehlikeye atarak, mesai mefhumu gözetmeksizin insanlık adına çalışan sağlık çalışanlarımızla birliktedir. Pandemi sürecinde en ön safta mücadele eden sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ederim” dedi.

 “Sağlık çalışanlarımızın sosyal ve ekonomik beklentilerinin farkındayız ve bu beklentileri kendi parti bünyemiz içinde ilgili birimlere aktarıyoruz” diyen Başkan Kara, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak sağlık çalışanlarımızın şartlarının iyileştirilmesi taleplerinin takipçisiyiz. Çalışma barışı içinde, güç ve baskılardan uzak bir şekilde hizmet verecek sağlık hizmetleri tüm toplumun yararınadır” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin sağlık konusunda dünya standartlarının üstünde olduğunu da ifade eden Başkan Kara, “Pek çok alanda olduğu gibi tıp alanında da ciddi bir gelişmişlik sağlandı. Bunu pandemi sürecinde çok daha iyi anlama imkanı oldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz’ sözünün hakkını veren tüm sağlık çalışanlarımıza minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.