KARASU
Giriş Tarihi : 12-03-2021 21:42   Güncelleme : 12-03-2021 21:47

Topraklarımız Bütündür Parçalanamaz

Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında Kara, “Misak-ı Milli çerçevesinde topraklarımız bir bütündür. Parçalanamaz” dedi.

Topraklarımız Bütündür Parçalanamaz

Gücümüzü kaybetmeyeceğiz

Anadolu topraklarının her dönem büyük güçlerin hedefi konumunda olduğunu dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Ülkemizde yönetim zafiyetini bekleyenler her daim gözlem halindedir. Dün olduğu gibi bugün de aynı öfke ve hayal ile ülkemizin güç kaybetmesini bekleyenler tetikte. Ancak ülkemiz dün olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır. Anadolu dün olduğu gibi yarın da Türk olmaya devam edecektir” dedi.

Parçalanamaz

Papa’nın Irak’ı ziyaret etmesinin ardından kürdistan haritası ortaya konulduğunu da sözlerine ekleyen Kara, “Türkiye’de Kürtler birinci sınıf vatandaştır. Laz, Çerkez, Abhaz ne ise Kürt de odur. Türkiye’nin Kürt sorunu yoktur. Kürt benim öz kardeşimdir. Türkiye’de vatanını seven ile teröristin kavgası vardır. Misak-ı Milli çerçevesinde topraklarımız bir bütündür. Parçalanamaz. Ama eğer ‘illa bölüşelim’ derseniz aldığımız fiyata veririz. Biz bu toprakların bedelini kanla ödedik. Hatırlatmak isteriz” dedi.

Eşi benzeri yoktur

İstiklal Mücadelesi’nin bizzat içinde yer almış olan Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan İstiklal Marşı’nın o zamanın ruhunu gelecek nesillere taşıdığını söyleyen Başkan Kara, “Ne İstiklal Mücadele’mizin ne de İstiklal Marşı’mızın dünyada eşi benzeri yoktur. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” ifadelerini kullandı.