SAPANCA
Giriş Tarihi : 12-03-2021 19:44   Güncelleme : 17-03-2021 21:49

Bozulan Yollar Onarıldı

Sapanca’da yoğun ve uzun süre kalan kar sebebiyle bozulan yollarda asfalt yama çalışmaları başladı. Sapanca geneline 250 ton asfalt atıldı.

Bozulan Yollar Onarıldı

250 ton asfalt

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ana ve ara arterlerde kontroller yaparak, caddelerde meydana gelen asfalt bozulmalarını onarıyor. Özellikle kar yağışı sebebiyle buzlanmayı önlemek amacıyla yollara serpilen tuzdan deforme olan yollara ekipler tarafından yama yapılıyor. Kar yağışının ardından deforme olan münferit bölgelerin ve farklı birçok ana arterde onarım çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, onarımlar için 250 ton asfalt kullanılacağını açıkladı.

Vatandaşlar sıkıntı yaşamayacak

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürü Fikri Ayanoğlu “Bu sene daha önceki senelere göre ilçemiz yoğun karla karşı karşıya kaldı. Vatandaşlarımızın sağlığı ve ulaşımlarının aksamaması için tuzlama çalışmalarımız aralıksız devam etti. Karın kalkmasıyla birlikte zeminde oluşan deformelerin olduğu görüldü. Vatandaşlarımızın gerek yaya gerekse araç trafiğinde sıkıntı yaşamamaları için yama çalışmalarına başladık. Havalar el verdiği sürece inşallah kısa zamanda çalışmamız bitirilecektir” şeklinde konuştu.