SAKARYA
Giriş Tarihi : 10-03-2021 22:24   Güncelleme : 10-03-2021 22:24

Bu Gece Çok Özel

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Özen mesajında, Miraç Kandilinin Allah'ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gece olduğunu hatırlattı.

Bu Gece Çok Özel

Mutluluk içerisindeyiz

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutladı. Özen mesajında, “Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (SAV) ‘in Allah'ın huzuruna yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandil’ine kavuşmanın büyük heyecan ve mutluluğu içindeyiz. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) için büyük şan ve şerefle dolu olan Miraç Kandili, biz Müslümanlar için de ilahi rahmet ve lütuflarla doludur. Miraç gecesi, Kadir gecesinden sonra İslam âleminin en değerli gecesi olarak kabul edilmektedir. Miraç, Peygamber Efendimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur” ifadelerini kullandı.

Duanız eksik olmasın

Açıklamalarına devam eden Özen, “Miraç, Sevgili Peygamberimizin yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Efendimizin kutlu yolculuğunun anlamının kavrandığı, gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu mübarek gece, inancımızda rahmet ve mağfiret mevsimi olarak tarif edilen mübarek üç aylar içerisinde çok özel bir yere sahiptir. Bu geceyi Müslümanlar olarak çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu mübarek gecede duamız; dünyada refahın artması, barışın sağlanması, manevi ve kültürel değerlerimizin muhafazası, bütün insanlığın selameti, sağlığı, iyiliğin, kardeşliğin ve merhametin artması için olmalıdır. Bu vesileyle pek çok önemli olayları bünyesinde barındıran bu mübarek gecenin, ülkemiz ve dünyaya sağlık, barış getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, Sapancalı hemşerilerim ve tüm İslam Âleminin mübarek Miraç Kandilini en içten duygularımla tebrik ederim” ifadelerine yer verdi.