KARASU
Giriş Tarihi : 08-03-2021 15:41   Güncelleme : 08-03-2021 15:56

Kadınlarımız Hayatımızın Merkezinde

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Sarı mesajında, “Sınırsız sevgi, şefkat ve fedakarlıklarıyla hayatımızın merkezinde yer alan kadınlarımız, medeniyet birikimimizin inşasında önemli bir rol üstlenmişlerdir” dedi.

Kadınlarımız Hayatımızın Merkezinde

Başımızın tacı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Tarihimiz boyunca Türk kadını siyasi, sosyal ve kültürel hayatımızda hep başrolde yer almış, hayatın her safhasında her türlü sorumluluğu paylaşmıştır. Dünya Kadınlar Günü, kadınların, eşitlik, iyi yaşama ve çalışma koşullarını iyileştirme yolunda verdikleri mücadelenin simgesi olmuştur. Bugün gelinen noktada Anadolu Kadınları, iş hayatı, eğitim, sağlık ve yaşama varıncaya kadar her alanda üstlendiği görevi başarıyla yerine getirmiş, ülkemizin en büyük teminatı olmuşlardır” dedi.

Onlar bizim geleceğimiz

Ölümden doğuma kadar her alanda kadınlara ihtiyaç olduğunu belirten Sarı, “ Çocuklarımızı, geleceğe annelerimiz hazırlamaktadır. Daima özverinin, sevginin kaynağı ve temsilcisi olan Türk kadınının yüreği, sevgi ve saygı yumağından oluşur. Bu vesileyle yürekleri sevgi dolu olan başta Şehit ve Gazi anneleri ile eşleri olmak üzere, fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten tüm kadınların, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.