SAKARYA
Giriş Tarihi : 06-03-2021 17:56   Güncelleme : 06-03-2021 17:56

2022 yılının yatırımları konuşuldu

AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir’le bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 2022 yılından itibaren AGDAŞ tarafından Sakarya’ya yapılacak yatırımlar hakkında bilgi aldı.

2022 yılının yatırımları konuşuldu

5 yıllık planlama

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir’i ziyaret etti. 2022 yılı itibariyle devreye girecek olan 5 yıllık planlama üzerine bilgiler alan Başkan Ekrem Yüce, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak tüm proje ve faaliyetler için çalışmaya, destek sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Gelişim ivmesi hız kazanacak

Şehrin tüm dinamikleriyle birlikte hareket etmenin Sakarya için kazanımları da beraberinde getirdiğini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “2022 yılından itibaren AGDAŞ marifetiyle Sakarya’mıza yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgiler aldık. Hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıracak tüm proje ve faaliyetler için paydaşlarımızla birlikte hareket ediyoruz. İnşallah ortak çalışmalarla gelişim ivme kazanacak, kamu kaynakları etkin kullanılacak. Bu vesileyle AGDAŞ ailesine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.