SAKARYA
Giriş Tarihi : 06-03-2021 17:37   Güncelleme : 06-03-2021 17:37

Spor kompleksi yenileniyor

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Adapazarı İlçe Spor Müdürlüğü tesislerinden Atatürk Spor Kompleksi ek binası Lütfü Yaman Spor Salonunda bakım-onarım ve rehabilitasyon çalışmalarında hız kesmiyor.

Spor kompleksi yenileniyor

Değişiklik yapıldı

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Adapazarı İlçe Spor Müdürlüğü tesislerinden Atatürk Spor Kompleksi ek binası Lütfü Yaman Spor Salonunda çalışmalar hızlandı. Tamamı Gençlik Spor İl Müdürlüğü imkanları ve personeli tarafından öz kaynaklar kullanılarak yapılan iyileştirmede, boya-badana, dış cephe kaplaması, butik salonlarda yenilemeler, çatı bakım onarım ve tabelalarda değişiklikler yapıldı.

Sporun başkenti Sakarya

Sporun başkenti Sakarya olacağını belirten Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; “Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonlukları ve derecelerinin bulunduğu Sporcu yuvası olan Sakarya’mıza yakışan salonları yenileyerek sporun başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bizlerde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle, sunduğumuz örnek projeler ve yaptığımız faaliyetlerle Sakarya’nın adını zirveye taşıma gayreti içerisindeyiz. Gençlerimizi yeniliklerle karşılayacağız’’ dedi.