SPOR
Giriş Tarihi : 06-12-2017 14:37   Güncelleme : 06-12-2017 14:37

Kick Bokscuların Başarısı

Şen Samuray Kick Boks Kulübü ve Erenler HEM Sporcuları "Kulüpler Ligi Kick Boks Şampiyonasında" aldıkları başarılarla şampiyona da göz doldurdu.

Kick Bokscuların Başarısı

Madalyaları topladılar

İlk Etabı Bolu'da gerçekleşen Kulüpler Ligi Kick Boks Şampiyonası ikinci etab maçları Akyazı Atatürk Spor Salonunda yapıldı. Şampiyonaya 13 İl den, 470 Kick Bokscu'nun  katıldı. Şen Samuray Kick Boks Kulübü ve Erenler HEM Sporcuların'dan; (70 kg) Büşra Göçen Birinci, (65 kg) Ebrar Kuş Birinci, (45 kg) Kubilay Karadeniz Birinci, (63 kg) Muhammed Emin Baydın Birinci, (70 kg) Esra Göçen İkinci, (63kg) Abdulkadir Berber Üçüncü, (57kg) İbrahim Küçük Üçüncü, (42 kg) Esma Uygun Üçüncü, (32 kg) Jale Şen Üçüncü'lük derecelerini kazandılar. Şen Samuray Kick Boks Kulübü ve Erenler HEM yöneticileri elde edilen 4 adet birincilik,  1 adet İkincilik ve 4 adet üçüncülük oldukça önemli bir başarı sporcularımızı kutluyoruz, dedi.

 

Şen tebrik etti

Şen Samuray Kick Boks Antrenörü İbrahim Şen; "Akyazı'da gerçekleşen Kulüpler Ligi Kick Boks Şampiyonası ikinci etab maçların da madalya alan sporcularımızı tebrik ediyorum. Şampiyonada emeği geçen herkese ve özellikle de organizasyona destek veren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'a  teşekkür ediyorum."dedi.