KARASU
Giriş Tarihi : 28-02-2021 22:28   Güncelleme : 28-02-2021 23:22

Tedbirler ağırlaştırıldı o alanlar kapatıldı

Karasu’da coronavirüsü tedbirleri kapsamında apartman ve sitelerin ortak kullanım alanlarında bir araya gelinmesi İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince yasaklandı. Ortak alanlar ekipler tarafından kapatıldı.

Tedbirler ağırlaştırıldı o alanlar kapatıldı

Yasaklandı

Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı, başkanlığında toplanan ilçe Hıfzıssıhha kurulu, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında yeni kararlar aldı. Apartman ve sitelerin önlerinde bulunan ortak kullanım alanları olan çocuk parkları, basketbol sahaları, oyun alanları ve benzeri yerlerin kullanımının kapatılmasına, aynı zamanda apartman ve sitelerin ortak kullanım alanlarında apartman sakinlerince bir araya gelinmesini yasaklandı.

Sitedeki alanlar kapatıldı

Apartman ve sitelerin ortak kullanım alanlarının yasaklandığı açıklamada, Apartman ve sitelerin önlerinde bulunan ortak kullanım alanları olan çocuk parkları, basketbol sahaları, oyun alanları ve benzeri yerlerin kullanımının kapatılmasına. Aynı zamanda apartman ve sitelerin ortak kullanım alanlarında apartman sakinlerince bir araya gelinerek yemek yemek, çay içmek, oyun oynamak gibi benzeri faaliyetlerde kullanılmaması yönünde tedbirler alınmasına, apartman ve site yöneticilerinin ailelerle birlikte, bu alanlarda bir araya gelinmemesi için gerekli önlemleri almasına karar verildiği belirtildi.