KARASU
Giriş Tarihi : 28-02-2021 16:11   Güncelleme : 28-02-2021 23:15

Ambulansa yol vermedi

Karasu Kurudere Mahallesi’nde bir hastaya müdahale etmek için yola çıkan ambulansa Türk Telekom’un yola sarkan telleri zor anlar yaşattı. Yolda mahsur kalan 112 ekiplerinin yardımına itfaiye ve jandarma ekipleri yetişti.

Ambulansa yol vermedi

Zor anlar yaşandı

Karasu Kurudere Mahallesi’nde hasta olduğuna dair çağrıda bulunulması üzerine 112 sağlık ekipleri yola çıktı. Hastaya müdahale etmek için dakikalar ile yarışan ambulans ekipleri Türk Telekom engeline takıldı. Türk Telekom’un tellerinin yola sarkması sonucu zor anlar yaşayan 112 ekiplerin imdadına jandarma ve itfaiye ekipleri yetişti. Defalarca Türk Telekom’a müracaatta bulunduğunu belirten Kurudere Mahalle Muhtarı Hasan Emanet, Türk Telekom’a ve yetkililere tepki gösterdi.

Geç müdahale edildi

112 ekiplerinin hastaya geç müdahale ettiğini belirten Emanet, “Türk Telekom Müdürlüğü’ne ve yetkililere yazı yazmama rağmen gerekli önlem alınmadı. Teller, ambulansın sirenlerine takıldı. Bu nedenle hasta almakta gecikme yaşadı. Gerekli mercilere defalarca bunu anlattık. Kurudere Mahallesi’nde hatların tamamen yerde olduğunu söyledik. Herhangi bir çalışma kesinlikle yapılmadı. Hatlar yerlerde kırık, insanlar elleriyle kaldırıp da geçiyor” dedi.