KARASU
Giriş Tarihi : 29-12-2019 21:29   Güncelleme : 29-12-2019 21:29

Sarı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Hizmet sınırlarımız içinde yer alan 40 mahallemize de eşit hizmet sunarak yaşanılabilir, modern bir ilçeyi inşa edeceğiz” dedi

Sarı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek belediyenin yaptığı hizmetler ve önümüzdeki dönem yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Karasu’nun kalkınması ve gelişimi noktasında başlattığı uygulama doğrultusunda belirli aralıklarla muhtarlar ile istişare toplantılarına devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Karasu Belediyesi Meclis salonunda mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan İshak Sarı; “Muhtarlarımız bizim sokaktaki gözümüz, kulağımız, halkımızla aramızdaki köprümüzdür. Bizim için görüşleriniz ve gözlemleriniz çok önemli. Bir mahallenin neye ihtiyaç duyduğunu, ne istediğini, ne gibi sorunları olduğunu en iyi bilecek kişi, o mahallenin muhtarıdır. Onun için bizlerde tüm istekleri dinleyecek ve 40 mahallemize eşit ölçüde olanaklarımız doğrultusunda hizmetlerimizi götüreceğiz” dedi.

“Daha Sık Toplantı”

Her fırsatta muhtarlarla bir araya gelerek, mahallelerin sıkıntılarını çözmeye gayret ettiklerine dikkat çeken İshak Sarı; “İstişareler neticesinde 40 mahallemizi 7 bölgeye ayırarak muhtarlarımızla daha sık bir araya geleceğiz. Bölgeler halinde çeşitli günlerde muhtarlarımızla bir araya gelerek hem daha fazla zaman ayırabileceğiz hem de birbiriyle komşu mahallelerin ihtiyaç ve taleplerini ortak paydada toplayıp daha verimli çalışacağız. Hangi mahallemizde ne sorun varsa orada yapılması gereken konularda çözümler üretmeye devam edeceğiz. Yaptığımız kolektif çalışmalarla mahallelerimizin daha da değerlenip, daha da kıymetli hale geleceğine inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

“Muhtarlık İşleri Müdürlüğü”

Belediye bünyesinde Muhtarlık İşleri Müdürlüğünün kurulduğunu belirten Başkan İshak Sarı; “Hizmetlerimizi her geçen gün daha profesyonel şekle getirmeye çalışıyoruz. Bölgemizde bulunan 40 mahallemizin istekleriyle ilgilenmek ve bu istekleri en hızlı şekilde bizlere aktarılmasını sağlamak amacıyla bünyemizde Muhtarlık İşleri Müdürlüğünü kurduk. Değerli muhtarlarımız, Muhtarlık İşleri Müdürümüz Yüksel Aygüneş ile iletişime geçerek isteklerini bizlere en kolay ve hızlı şekilde iletebilecekler” dedi.