ERENLER
Giriş Tarihi : 23-12-2019 19:35   Güncelleme : 17-03-2021 21:51

El emeği eserler değer kazanacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Erenler ADA AVM’nin hemen karşısında bulunan alanda SAMEK Satış Ofisleri’nin hayata geçirileceğini açıkladı

El emeği eserler değer kazanacak

Büyükşehir Belediyesi, SAMEK’lerde elde edilen ürünlerin satışı için ofisler inşa edecek. ADA AVM’nin hemen karşısında hayata geçirilecek çalışma için 2 Ocak Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını duyuran Başkan Ekrem Yüce, “Kursiyerlerimizin el emeği ürünleri değer kazanacak, ev ekonomilerine katkı sunulacak. Hayırlı olsun” dedi.

Söz konusu çalışma için 2 Ocak Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını aktaran Başkan Ekrem Yüce, SAMEK’lerde kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği eserlerin satışının yapılacağı alanın hızla tamamlanacağını ifade etti. Başkan Ekrem Yüce, vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

18 satış ofisi

Başkan Ekrem Yüce, konuyla ilgili şöyle konuştu: “Yıl boyunca güzel sanatlardan geleneksel sanatlara, müzik eğitimlerinden el sanatlarına, meslek eğitimlerinden bilgisayar eğitimlerine kadar geniş bir yelpazeye sahip kurslarımıza binlerce hemşehrimiz katılıyor. Daha önce de ifade ettim: SAMEK kursiyerlerimiz özel bir övgüyü hak ediyor. 19 kurs merkezi 100 farklı branşta devam eden eğitimlerde ortaya çıkan ürünler kursiyerlerimizin yeteneklerini gözler önüne seriyor. Kişisel becerilerini geliştiren, hayat boyu öğrenmenin en güzel örneğini sergileyen kursiyerlerimiz için yeni bir çalışmayı daha hayata geçiriyoruz. SAMEK’lerde elde edilen eserlerin ADA AVM’nin hemen karşısında inşa edeceğimiz SAMEK ofisleriyle satışlarını gerçekleştirecek, kursiyerlerimizin ev ekonomilerine katkı sunmalarını sağlayacağız. Hayırlı olsun” dedi.