KARASU
Giriş Tarihi : 19-12-2019 19:38   Güncelleme : 19-12-2019 19:38

Karasu Sahili Mercek Altına Alındı

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçenin vitrini olarak gösterdiği Karasu sahilinde yapılacak önemli düzenlemelerin ilk incelemelerini yaptı

Karasu Sahili Mercek Altına Alındı

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Karasu saklı bir cennet, eşsiz güzellikleriyle gizli bir bahçe gibidir. Bu güzelliğin bilinmesini ve ziyaretçilerimizin burada huzur içinde yaşamasını istiyoruz. Böyle bir sahil, tamamıyla şifalı kum, bu kadar güzellik nasıl ihmal edilir düşüncesini ortadan kaldırmak için Sahil Projemizin ilk incelemelerini yaptık” dedi.

“Karasu Belediye Başkanı Sarı, Sahilde Yapılması Planlanan Düzenlemeler İçin İlk Adımı Attı”

Yaz Turizmi denilince akla ilk gelen ilçe olan Karasu’da, Belediye Başkanı İshak Sarı ve ekibi önemli hizmetlere imza atmaya devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcıları ve Teknik personelleriyle birlikte Karasu sahilinde bir dizi incelemede bulunarak, uygulanacak çalışmaların gerekli ölçümlerini takip eden Belediye Başkanı İshak Sarı, sahil bölgesinde yapılacak düzenlemeye uygun projenin hazırlanması talimatını verdi.

Belediye Başkan Yardımcıları ve Teknik personelleriyle birlikte Karasu sahilinde yaptığı incelemeler sonrası açıklama yapan Başkan İshak Sarı; “A’dan Z’ye İlçemiz Karasu’nun her noktasına hizmetlerimizi götüreceğiz. Sahilimiz bizim için önemli bir bölge ve bu alanla ilgi titiz çalışmalarımız olacak. Bugün, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve teknik personellerimizle birlikte inceleme ve gerekli ölçüm çalışmalarımızı yaptık. Projemizi bir an önce vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

“Tüm Projelerimizin Adı, KARASU”

Başkan Sarı; “Sahil bölgemizde yapacağımız projemizde ana temamız kullanılabilirliktir. Bu açıdan baktığımızda projemizde yürüyüş yolları, modern aydınlatma direkleri, bisiklet yolları, geniş kaldırımlar, oto park alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun gurupları, ağaçlandırma ve çeşitli çevre düzenleme çalışmaları yer alacak önemli başlıklar içerisinde. Bu başlıkların hepsini sahil bölgemize yansıtarak önemli bir hizmeti hayata geçirmeyi planlıyoruz. Hazırladığımız her projemizin adı Karasu’dur. Biz bu ilçeye hizmet için geldik ve hizmet için tüm imkânlarımızı sonuna kadar kullanacağız” dedi.