KARASU
Giriş Tarihi : 16-12-2019 22:14   Güncelleme : 16-12-2019 22:14

İlçe Milli Eğitim Müdüründen Başkan Sarı’ya Ziyaret

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ve İlçede görev yapan okul müdürleri, Belediye Başkanı İshak Sarı’yı ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdüründen Başkan Sarı’ya Ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmedlatif Şahin, Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Orhan Bülbül, Karasu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ergün Demir ve Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Zehra Türkoğlu Kuba, Başkan İshak Sarı’yı makamında ziyaret ettiler.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan; “24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile Sayın Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı bizleri makamında kabul etti. Başkan İshak Sarı’ya, İlçemizde eğitim hakkında hazırlanan projeleri, eğitim başlığı altında hangi çalışmaların yapılabileceğini ve okulların bir takım ihtiyaçlarını aktararak çalışmalarında başarılar diledik” dedi.

Başkan Sarı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sevgili Öğretmenlerimizle bir araya gelmek, onların gençlerimiz ve öğrencilerimiz için geliştirdikleri projeleri öğrenmek, bana büyük bir keyif veriyor. Geleceğimize ışık tutan ve yön veren Öğretmen ve idarecilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Sarı sözlerini şöyle sürdürdü; “Çocuklarımızın çağdaş eğitim olanakları ile buluşturulması için genel bütçenin yanında, yerel yönetimlerin de bu konuya güçleri ölçüsünde destek vermekle görevli oldukları kanaatindeyim. Biz de Karasu Belediyesi olarak, gelişmemizin, büyümemizin, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza yönelik her türlü projenin içinde olmaya imkânlarımız ölçüsünde hazırız. Bu vesile ile Öğretmenler gününüzü tekrar kutlar, Eğitim Öğretim hayatınızda başarılar dilerim” dedi.