KARASU
Giriş Tarihi : 16-12-2019 21:09   Güncelleme : 16-12-2019 21:14

İshak Sarı Ankara'da

Ankara ziyaretlerini aksatmadan sürdüren Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan eşliğinde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün ile bir araya geldi. Toplantıda, Karasu Demiryolu yapımı, zamanla deforme olan tahkimatların durumu, ilçedeki ulaşım ve altyapı konularını genel hatlarıyla görüşüldü.

İshak Sarı Ankara'da

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Ankara ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızı ziyaret ederek ilçemizin yarınları için önemli görüşmeler yaptık. İlçemize getiri sağlayacak her çalışmanın içerisinde yer alacağız” dedi.

“Demiryolu İçin Önemli Adım”

Göreve geldiği günden bu yana Ankara yollarını aşındıran Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe için önem arz eden yetkili noktalarda görüşmeler yapmaya devam ediyor.

“Tren Yolu Masaya Yatırıldı”

Başkan İshak Sarı, Ankara ziyaretlerini Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile sürdürdü. Yapılan görüşmede Karasu’nun ulaşım ve altyapı projeleri masaya yatırıldı. Toplantının önemli konusu yapımı başlayan ama çeşitli nedenlerle tamamlanamayan Karasu – Arifiye Demiryolu hattıydı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün ile baş başa görüşen Başkan İshak Sarı, Yalçın Eyigün’e Karasu’yu ilgilendiren projeler ile ilgili bilgi verdi ve özellikle İlçeye kazandırılacak Demiryolu projesi için destek istedi.

“Ankara ile sıcak temaslarımız devam ediyor” diyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, “Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmek için büyük çaba sarf ediyoruz” dedi. Ankara görüşmeleriyle ilgili açıklama yapan Başkan Sarı; “Ankara ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün Belediye Başkan Yardımcımız Hilmi Erbatan ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün’e ziyaret düzenledik. İlçemiz genelinde ulaşım konusunda hazırladığımız proje dosyasını kendisine sunduk ve yapımı çeşitli aksaklıklardan dolayı yarım kalan Demiryolu hattı ile ilgili desteklerini istedik. İlçemiz için önemli bir adım attığımız kanaatindeyim. Karasu’yu hak ettiği noktaya ulaştırıncaya kadar durmadan, yorulmadan çalışacağız. Ulaşımdan, eğitime, turizmden istihdama ve altyapıya olmak üzere birçok projemiz birer birer hayata geçecek, ilçemizdeki gelişim ve değişime herkes şahit olacak” dedi.