KARASU
Giriş Tarihi : 16-12-2019 19:37   Güncelleme : 16-12-2019 19:37

İshak Sarı, Birim Müdürleriyle Bir araya Geldi

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Belediye birim müdürleri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında durum değerlendirme toplantısı yaptı.

İshak Sarı, Birim Müdürleriyle Bir araya Geldi

Gerçekleşen müdürler toplantısına Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Belediye Başkanı İshak Sarı, hizmet ve projeleri değerlendirirken, personellerin çalışmaları ve tutumları değerlendirildi.

Belediye birim müdürlerini tek tek dinleyerek yapılması gereken çalışmalar hakkında talimat veren Başkan Sarı; “İlçemiz genelinde halkımıza en faydalı hizmetleri ortaya koyabilmek için Belediye birim müdürlerimizle düzenli olarak her on beş gün içerisinde bir araya geliyoruz. Yapılan toplantılarda, hizmetler hakkında bilgi alışverişinde bulunarak işlerimizi kontrol ediyoruz. Kurallara uygun ve disiplinli çalışıyoruz. Tek derdimiz halkımıza en kaliteli hizmeti sunabilmektir. İlçemize daha kaliteli hizmet sunabilmek için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Açıklamalarına devam eden Başkan Sarı; “Personelimiz bizim aynamızdır. Personelimiz, görevini bilen, mevzuata hâkim ve her şeyden önce adaletli olmalıdır. Adaletli olduğumuz sürece itibar kazanırız. Ben inanıyorum ki, Allah çok iyi fırsatlar karşımıza çıkaracak. Parmakla gösterilen, yaşanılabilir, imrenilen, iyiliklerle anılan, güzel bir ilçe olmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.