KOCAALİ
Giriş Tarihi : 02-12-2017 18:09   Güncelleme : 02-12-2017 18:09

Eğitimle Gelişeceğiz

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar ilçe genelindeki okulları ziyaret etti

Eğitimle Gelişeceğiz

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçe genelindeki okulları ziyaret eden Başkan ACAR;
“Biz eğitime olan desteğimizi hiçbir zaman esirgemedik, esirgemeyeceğiz. Ülkemizin ve milletimizin medar-ı iftiharı olacak olan genç kardeşlerimiz sizlerin sayesinde Devlet’imize ve milletimize hizmet edeceklerdir”

Siz gülünki gelecek nesiller gülsün


Okul ziyaretleri kapsamında öğretmenlerle bulundukları okullarda bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet ACAR;
“Sizler Ülkemizi ve milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşıyacak olan genç kardeşlerimizi yetiştiriyorsunuz. Çalışmalarınızı hayranlıkla takip ediyor ve taktir ediyoruz. 


Yaptığınız iş gerçekten çok önemli, Bizler ilçemizi nasıl geliştiririz, nasıl büyütürüz düşünceleri ile uğraşırken, sizler vermiş olduğunuz eğitimle hayallerimizin gelişmesinde en önemli unsur oluyorsunuz. Eğitime olan desteğimizi her zaman yaptık ve yapacağız, elbette birtakım zorluklar yaşıyoruz. Lakin bu problemleri birlikte aşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerin yüzündeki gülümseme hiç azalmasın, azalmasın ki ülkemizi ve milletimizi geliştirecek ve hedeflerine emin adımlar atacak olan genç nesiller gülsün. Bu vesile ile Eğitim camiamızın ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.