KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 29-05-2018 21:47   Güncelleme : 29-05-2018 21:47

Çocuklar İçin Sergi Düzenlendi

Geleneksel El Sanatları ve Türk Süsleme Sanatlarına sahip çıkan Ankara Sanat Platformu ve Halit Fahri Ozansoy İlkokulu etkinlik düzenleyerek, etkinliğe Sakaryalı el işi sanatçıları da katıldı.

Çocuklar İçin Sergi Düzenlendi

Düzenlenen Sergi,  Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde  Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Bölümünde tedavi olan çocukların ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile sergi düzenlendi.

Ankara Sanat Platformunda düzenlenen sergi etkinliğine, El işi sanatçıları Sanatçı Öğrenci, Yazar Öğrenci Buluşması çerçevesinde farklı kültürleri tanıtmak, Sanat ve Edebiyatımıza sahip çıkmak, Türk Kültürünü yaşatmak,  sosyal sorumluluk Projeleri çerçevesinde Sosyal Sorumluluk Projeleri çerçevesinde “Gönülden Renklere” Sergisi yapıldı.

Sosyal Farkındalık projeleri ile adını duyuran, Sakarya Kaynarca’lı el işi sanatçısı Filiz Ulusoy’da sergiye katılarak, Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Bölümünde tedavi olan çocukların ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile, 80 oyuncak ile 5 gün boyunca sergide yer aldı. Gelirinin tamamı Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Bölümünde tedavi olan çocuklara verilen, ve ayrıca satılmayan bez bebekleri de çocuklara verilmek üzere Ankara sanat platformu Başkanı Sultan Özateş’e teslim etti.

Mehmet KARAKAŞ