KARASU
Giriş Tarihi : 01-02-2018 22:44   Güncelleme : 01-02-2018 22:44

Julien Mahuzier Karasu’dan Geçti

Fransa’dan yola çıkarak Bulgaristan’a kadar araçla gelen ve yaya olarak Bulgaristan’dan başlayıp Batum’da yolculuğunu tamamlamayı planlayan Julien Mahuzier, güzergâhı olan Karasu’dan geçerken Karasu Belediyesini ziyaret etti.

Julien Mahuzier Karasu’dan Geçti

Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı’nın ağırladığı Mahuzier; “Türklerin ne kadar cana yakın ve misafirperver olduklarını duymuştum. Bugün ise bunun canlı şahidi oldum. Sayın Fatma Tatlı bana ev sahipliği yaparak çok güzel ağırladı. Yolculuğum esnasında önemli notlarımı Karasu için ayıracağım. Başkan Mehmet İspiroğlu’na ve güler yüzlü personellerine çok teşekkür ederim” dedi.


Macera dolu bir yolculuğa başlayan Julien Mahuzier’i Karasu’da ağırlamak güzeldi diyen Karasu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Tatlı; “Sempatik ve sıcakkanlı bir kişiliğe sahip olan Julien Mahuzier’i Karasu’da ağırlamak güzeldi. Gerçekleştireceği yolculuğu bizlere anlatınca gözündeki mutluluğu bizlere hissettirdi. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İspiroğlu adına ilçemizde ağırladığımız Julien Mahuzier’e İlçemizi hatırlatacak küçük hediyeler sunarak yolunun açık olması dileklerimizi ilettik” dedi.