Karasu’da Gizli Program

Karasu Kaymakamlığı ve Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Karasu Şehit Ferhat Sözer Ortaokulu’nda İlköğretim haftası kutlamaları kapsamında program düzenlendi. Sadece Karasu ilçe protokolünün katıldığı program velilere ve Karasu basınına haber verilmedi.

KARASU - 3 yıl önce

Dikkat Çeken Program

İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Karasu Kaymakamlığı ve Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Şehit Ferhat Sözer Ortaokulu’nda program düzenlendi. Müzik öğretmeni Özge Yaya yönetiminde okunan İstiklal Marşı ile başlayan program 8/C sınıfı öğrencisi Elif Nazlı Aksoy’un günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Yeni ders yılımız adlı şiiri okuyan 2/A sınıfı öğrencisi Elif Miray Gönüllü’nün dikkat çeken konuşmasının ardından Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan konuşma yaptı.

Arkadaşları İle Sınırlı Kaldı

Buğra Efe Alkan’ın İlköğretim Haftası adlı şiiri büyük beğeni toplarken Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı konuşmasında önemli açıklamalara değindi. 4/B sınıfı öğrencisi Hasan Baban’ın ‘Bizler Atatürk Olduk’ adlı şiirini okuması ile devam eden program Şehit Ferhat Sözer Ortaokulu Müzik öğretmeni Özge Yaya Yönetiminde öğrenciler ile hazırlanan müzik dinletisi ile son buldu. Öğrencilerin günlerce hazırlandığı program sadece sınıf arkadaşları ile sınırlı kaldı. Sakarya Valiliğinin kararı ile veliler ve Karasu basını programa dahil edilmediği belirtildi. Fakat program Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından basına servis edildi.

Günün Diğer Haberleri