Her Şey Para Değil

Karasu gündemini yaklaşık iki haftadır meşgul eden duvar projesi Karasu Belediyesi Meclisinde de konuşuldu. Başkan Sarı’nın basına karşı çıkışına cevap veren MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Kamuoyunu bilgilendirmenin yolu paradan geçmemektedir” dedi.

KARASU - 3 yıl önce

Sarı Felaketi Paylaştı

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın Karasu Belediye Meclisi’ndeki imalı sözlerine Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara’dan cevap geldi. Haftalık basın açıklamasında önemli noktalara değinen Kara, “Karasu gündemini önceki haftadan bu yana işgal eden sahildeki duvar projesi ile ilgili görüşümüzü daha önce aktarmıştık. Geride kalan hafta düzenlenen belediye meclis toplantısında Belediye Başkanı İshak Sarı beyefendi de konuya açıklık getirdi. Ardından sosyal medya hesabından 2012’de yaşanan felaketin fotoğraflarını paylaştı” dedi.

Herkes Fedakarlık Yapmaya Hazır

Açıklamalarına devam eden kara, “Sahil Projesi’nin kamuoyu ile yeterince paylaşılamadığını, bunun için ciddi bir reklam harcamasına ihtiyaçları olacağını söyledi. Başkan İshak Sarı’nın kamuoyunu bilgilendirmesinin yolu paradan geçmemektedir. Sivil toplum kuruluşları, basın kurumları ve diğer siyasi partilerin ilçe başkanlarını bilgilendirmenin para ile alakası olmadığını herkes bilir. Bu ilçe hepimizindir ve her kesimdeki işletme de Karasu için fedakarlık yapmaya hazır” ifadelerini kullandı.

Karasu’ya Akın

Karasu’da her geçen gün artan koronavirüs vakalarına değinen Kara, “Yeni dönem koronavirüs ile ilgili tedirginlik sürmektedir. Virüs ile ilgili tedbirlerin artırıldığı her dönemde yazlığı olan vatandaşlar Karasu’ya akın etmektedir. Bu da ilçemizin yaşadığı tehlikeyi bir kat daha artırmaktadır. Bu süreç içinde ilçemizdeki kurallara daha fazla uyulmalı, maske mesafe ve temizlik kurallarına harfiyen riayet edilmelidir” şeklinde açıklamada bulundu.

Fırsata Çevrilmemeli

Ramazan ayının fırsata çevrilmemesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Kara, “Mübarek ramazan ayını fırsata çevirip gıda fiyatlarına zam yapan toptancılarla ilgili duyumlar kulağımıza gelmektedir. İnançlı insanlara inanmadan inanç satan bazı işletmeler de Ramazan’ı ranta çevirme peşindedir. Rahmet ayını fırsat ayına çevirenlerle ilgili gerekli önlemlerin alınmasını da beklediğimizin bilinmesini isteriz” dedi.

Günün Diğer Haberleri