Müsaade Edilmeyecek

24 Mart 2022 tarihiden Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ev sahipliğinde Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu bir araya geldi. Toplantı sonrası yapılan basın açıklamasında, “Cumhur İttifakı’nın varlığına fitne sokmaya çalışanlara müsaade etmeyecektir” dedi.

KARASU - 2 yıl önce

Yerelde Kuvvetlendirilecek

24 Mart 2022 tarihiden Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ev sahipliğinde Milliyetçi Hareket Partisi Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu bir araya gelmiş dünya, ülke ve ilçe için Cumhur İttifakı’nın önemine ilişkin görüş alışverişinde bulunmuştur. Ak Parti İlçe Binası’nda gerçekleşen toplantıda Cumhur İttifakı’nın Genel Başkanlar düzeyinde sürdürüldüğü şekilde yerelde de kuvvetlendirilmesi için daha fazla işbirliği yapılmasının önemine vurgu yapılmıştır.

Hesap Yapılmasına İzin Verilmeyecek

Toplantı sonrası yapılan basın açıklamasında, “Maksatlı olarak çıkarılan, Cumhur İttifakı’nın yerelde güçsüz olduğu, tepede birlik olduğu, aşağıda ise görüş ayrılıklarının söz konusu olduğu fitnelerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müsaade edilmeyecektir. Ülkemizin bölgemizde ve dünya üzerinde oynadığı rol ortadayken, ulus içinde pek çok terör unsuru ve uzantıları cesaretlenirken, Karasu’da kimsenin Cumhur İttifakı’nın uyumsuzluğu üzerinden hesap yapmasına, plan kurmasına ve küçük çıkarları için Cumhur İttifakı’na saldırmasına müsaade edilmeyecektir” ifadeleri kullanıldı.

Daha Güçlü Olacağız

Açıklamada, “Karasu’da son zamanda yaşanan bazı gelişmelerden cesaret toplayan, Cumhur İttifakı üzerine algı yapmaya çalışanlar ittifakların seçimi olan 30 mart 2019 yerel seçimine bakabilirler inşallah 2023 seçimlerine daha güçlü bir şekilde yürümeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakı, çıkarlar, pazarlıklar, hesaplar ve küçük menfaatler uğruna kurulmuş bir yapı değildir. Amacı Kızıl Elma olan, sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın kaderini değiştirme ideali ile yola çıkmış, Bu milletin ve İslam Dünyası’nın umudu olmuş bir ittifaktır. Bu manada siyasetin de ötesinde milli hedefler doğrultusunda yol almaktadır” şeklinde açıklamada bulunuldu.

Sonuna Kadar Bağlıdır

Basın açıklamasının devamında, “Karasu Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Hasan Eminoğlu ile parti teşkilatları ve tüm kademeleri Cumhur İttifakı’na sonuna kadar bağlıdır ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhur İttifakı’nın varlığına fitne sokmaya çalışanlara müsaade etmeyecektir” ifadeleri yer aldı.

Günün Diğer Haberleri